ΜΗΧΑΝΗ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ ΔΑΠΕΔΟΥ BD 50/50 C Bp Classic

Η μηχανή περιποίησης δαπέδου BD 50/50 C Bp Classic της Kärcher είναι ένα βασικό μοντέλο στην πρώτη κατηγορία των μπαταριοκίνητων μηχανημάτων. Απόδοση επιφάνειας μέχρι 2.000 τμ/ώρα.
Η δυνατότητα που διαθέτει να εναλλάσσει το πλατό με τις βούρτσες με το πλατό με τις τσόχες την καθιστά κατάλληλη για τον καθαρισμό μεγάλων επιφανειών οι οποίες είναι πολύ βρώμικες (δάπεδα που δεν έχουν καθαριστεί για πολύ καιρό ή λερώνονται από την χρήση ή προέρχονται από οικοδομικές εργασίες).
Η μηχανή διαθέτει τριπλή λειτουργία καθαρισμού αφού μπορεί να τρίβει, να σαπουνίζει με ειδικό υγρό (ανάλογα με τους ρύπους που πρέπει να αφαιρέσει, χρησιμοποιεί και διαφορετικό απορρυπαντικό) και να απορροφάει τα βρώμικα νερά, αποθηκεύοντας τα σε ειδικό κάδο βρώμικων νερών χωρητικότητας 50 λίτρων.

Μετά το πέρασμα της μηχανής το δάπεδο παραμένει καθαρό και στεγνό!

ΜΗΧΑΝΗ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ ΔΑΠΕΔΟΥ BD 38/12 C Bp Pack

Ελαφρύ, αθόρυβο και ευκίνητο μηχάνημα περιποίησης δαπέδου BD 38/12 C της Kärcher με κεφαλή δίσκου που διαθέτει γρήγορα επαναφορτιζόμενη μπαταρία λιθίου και λειτουργία ecoefficiency η οποία βοηθάει στην χαμηλή κατανάλωση ρεύματος κατά την διαδικασία φόρτισης της μπαταρίας.
Πολύ ευκίνητο και εύκολο στη χρήση, το BD 38/12 C είναι ένα επαγγελματικό και αποδοτικό “εργαλείο” για τον καθαρισμό μικρών και με πολλά έπιπλα χώρων.
Επίσης είναι ιδανικό για την απομάκρυνση της εργοταξιακής σκόνης η οποία προέρχεται από τα δομικά υλικά και τις οικοδομικές εργασίες.

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΣ ΔΙΑΘΕΤΕΙ 3 ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ ΛΙΘΙΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΔΙΑΚΟΠΤΕΤΑΙ Η ΧΡΗΣΗ ΤΗΣ ΓΙΑ ΕΠΑΝΑΦΟΡΤΙΣΗ.

ΜΗΧΑΝΗ ΜΟΝΟΥ ΔΙΣΚΟΥ BDS 43/150 C Classic

Η ΓΝΩΣΤΗ ΠΕΡΙΣΤΡΟΦΙΚΗ ΠΑΡΚΕΤΕΖΑ.
Το BDS 43/150 C Classic είναι ένα πολύ στιβαρό μηχάνημα καθαρισμού δαπέδου με ένα δίσκο για διάφορες εφαρμογές καθαρισμού δαπέδων. Με ισχυρό κινητήρα 1.500 watt  είναι κατάλληλο τόσο για σκληρά και ανθεκτικά δάπεδα, όσο και για λείανση φθαρμένων παρκέ δαπέδων. Με πλάτος εργασίας 43 cm, είναι ιδανικό για τις περισσότερες εφαρμογές στον τομέα του καθαρισμού των κτηρίων. Το μηχάνημα διαθέτει ειδικό δοχείο νερού και απορρυπαντικού το οποίο διοχετεύεται στο δάπεδο, μετά από εντολή του χειριστή του.

ΕΙΔΙΚΟ ΓΙΑ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ ΥΠΟΛΕΙΜΜΑΤΩΝ ΚΟΛΛΑΣ ΠΛΑΚΙΔΙΩΝ ΚΑΙ ΜΠΟΓΙΑΣ!

ΠΛΥΣΤΙΚΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΥΨΗΛΗΣ ΠΙΕΣΗΣ HD 5/17 C

Πρακτικό, κινητό, πολυμορφικό, πολύ δυνατό και ρυθμιζόμενο σε λειτουργεία turbo ή regular.
Το πλυστικό μηχάνημα καθαρισμού υψηλής πίεσης κρύου νερού HD 5/17 C διαθέτει την δυνατότητα κάθετης και οριζόντιας λειτουργίας.
Η δύναμη του κινητήρα του (200bar) δημιουργεί συνθήκη αδιάλειπτης λειτουργείας καθώς και συνεχούς τροφοδότησης με νερό υψηλής πίεσης ακόμα και αν η πίεση του νερού στο κτήριο δεν είναι  επαρκής.
Το συγκεκριμένο πλυστικό δεν έχει καμία σχέση σε απόδοση με τα απλά οικιακής χρήσης πλυστικά!
Συνοδεύεται με τηλεσκοπική κάνη η οποία προσφέρει την δυνατότητα ψεκασμού με υψηλή πίεση σε απόσταση έως 6 μέτρων.

ΜΗΧΑΝΗ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ & ΑΝΑΡΡΟΦΗΣΗΣ ΤΖΑΜΙΩΝ WVP 10 Adv

Η μηχανή αναρρόφησης WVP 10 τροφοδοτείται με μπαταρίες είναι πάντα άνετη ανεξάρτητα από το πώς την κρατάτε. Ιδανική για όλες τις λεπτές επιφάνειες, όπως παράθυρα ή πλακάκια.
Είτε επιλέξετε να χρησιμοποιήσετε τη φορητή μηχανή αναρρόφησης WVP 10 για να καθαρίσετε τα τζάμια, είτε για να καθαρίσετε κεραμίδια, καθρέφτες, ντουλάπια, μετρητές ή οποιαδήποτε άλλη ομαλή επιφάνεια δεν υπάρχει θέμα. Το πιο σημαντικό είναι ότι θα επιτευχθεί καθαρισμός χωρίς σημάδια σε οποιοδήποτε σημείο. Αυτό εξασφαλίζεται, μεταξύ άλλων, από τον κινητήρα υψηλών ταχυτήτων, ο οποίος μπορεί να παράγει πολύ υψηλότερη απόδοση αναρρόφησης από ό,τι συμβαίνει στις συμβατικές μηχανές αναρρόφησης. Το μηχάνημα δεν τροφοδοτείται μόνο με μπαταρία, είναι ελαφρύ και ανθεκτικό, αλλά εντυπωσιάζει και με τις έξυπνες λεπτομέρειες του, όπως το δοχείο ακάθαρτου νερού 200 χιλιοστών που είναι απλό και γρήγορο για να αδειάσει και να καθαριστεί εύκολα στο πλυντήριο πιάτων. Διαθέτει επίσης ένα χειροκίνητα ρυθμιζόμενο διαχωριστικό για τέλεια αποτελέσματα μέχρι τις άκρες.

ΣΚΟΥΠΑ ΥΓΡΗΣ ΚΑΙ ΞΗΡΗΣ ΑΝΑΡΡΟΦΗΣΗΣ NT 65/2 Tact² Tc

Τα συστήματα Tact² της Kärcher είναι γνωστά ως επαγγελματικά συστήματα γενικής χρήσης χάρη στον υψηλό βαθμό κινητικότητας και τις εξαιρετικές επιδόσεις τους, τη στιβαρή κατασκευή και την ευρεία γκάμα πρακτικών χαρακτηριστικών τους. Τα μοντέλα με ανατρεπόμενο πλαίσιο είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικά σε βιομηχανικά περιβάλλοντα όπου απαιτείται η αφαίρεση υγρών, ρύπων και υπολειμμάτων.

ΑΤΜΟΚΑΘΑΡΙΣΤΗΣ SG 4/2 Classic

Πολύ συμπαγής και εύκολος στη χρήση: Ο ατμοκαθαριστής SG 4/2 Classic της Kärcher με μοναδικό σχεδιασμό κουτιού all-in-one και λειτουργία VapoHydro για καθαρισμό και απολύμανση χωρίς χημικά.

ΣΚΟΥΠΑ ΥΓΡΗΣ & ΞΗΡΗΣ ΑΝΑΡΡΟΦΗΣΗΣ NT 22/1 Ap 

Συμπαγής, αλλά και απίστευτα ισχυρή μονάδα υγρής και ξηρής αναρρόφησης. Λόγω του χαμηλού βάρους του, το NT 22/1 Ap είναι ιδανικό για κινητή χρήση.

ΜΗΧΑΝΗ ΨΕΚΑΣΜΟΥ-ΑΝΑΡΡΟΦΗΣΗΣ Puzzi 10/1
ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ

Puzzi 10/1 με ακροφύσιο δαπέδου/ταπετσαριών είναι ιδανική για τον καθαρισμό χαλιών & υφασμάτινων επιφανειών με τη μέθοδο αναρρόφησης. Με ενσωματωμένο γάντζο καλωδίου και στήριξη σωλήνα.

ΣΚΟΥΠΑ ΞΗΡΗΣ ΑΝΑΡΡΟΦΗΣΗΣ T 11/1 HEPA 14

Η αθόρυβη ηλεκτρική σκούπα ξηρής αναρρόφησης T 11/1 HEPA 14 εντυπωσιάζει με την υψηλή ισχύ αναρρόφησης, το φίλτρο HEPA 14, το μικρό βάρος και την άριστη σχέση τιμής-απόδοσης. Η βέλτιστη λύση για κάθε χώρο επαγγελματικό, αλλά και οικιακό.