ΣΧΕΤΙΚΑ

ΜΕ ΕΜΑΣ

Η Cleaners – Thes είναι μία Ελληνική εταιρεία επαγγελματικού καθαρισμού με έμπειρο προσωπικό μόνο.
Προσφέρουμε υπηρεσίες υποδειγματικής καθαριότητας σε επιχειρήσεις και κάθε είδους οργανισμό αλλά και σε οικίες, στον νομό της Θεσσαλονίκης και της Χαλκιδικής.
Ειδικευόμαστε στον αρχικό καθαρισμό κάθε χώρου μετά από ανακαίνιση ή αλλαγή ενοίκου καθώς και στην διατήρηση/συντήρηση κάθε ιδιοκτησίας είτε είναι οικία, είτε επαγγελματικός χώρος, είτε χώρος συνάθροισης πολλών ατόμων.

Η Cleaners – Thes διαθέτει όλο τον απαραίτητο επαγγελματικό εξοπλισμό καθώς και τα προϊόντα καθαρισμού που απαιτεί κάθε υπηρεσία καθαρισμού και έτσι εσείς δεν χρειάζεται να ανησυχείτε ούτε για προϊόντα ούτε για εξοπλισμό.
Επίσης αν επιθυμείτε να χρησιμοποιήσουμε συγκεκριμένα προϊόντα καθαρισμού ή οποιεσδήποτε διαδικασίες καθαρισμού και συντήρησης μπορούμε εφαρμόσουμε τις δικές σας κατευθύνσεις χωρίς κανένα πρόβλημα.

  Τοποθετούμε στην κορυφή της εταιρικής μας φιλοσοφίας και νοοτροπίας
την ικανοποίηση του πελάτη μας.

ΠΟΙΟΤΗΤΑ:
Λειτουργούμε με γνώμονα την ποιότητα των υπηρεσιών και των έργων μας και μέσω αυτών, στοχεύουμε συνεχώς στην ικανοποίηση του πελάτη μας διότι θεωρούμε την θετική αξιολόγηση μας, το πιο πολύτιμο περιουσιακό στοιχείο μας.

ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗ:
Ειδικότητα μας ο καθαρισμός  νεόδμητων οικιών ή επαγγελματικών χώρων ή μετά από ανακαίνιση!
Επίσης εξειδικευόμαστε στον καθαρισμό δύσκολων περιπτώσεων, όπως λύματα, μούχλα, περιττώματα πουλιών & ζώων, νεκρά ζώα, απομάκρυνση ποντικιών.

Αναλαμβάνουμε τον καθαρισμό οικιών ή επαγγελματικών χώρων που ο ένοικος δεν τα καθάρισε ποτέ και έχει συσσωρευθεί βρωμιά και ακαθαρσίες.

Εγγύηση πλήρους ικανοποίησης πελάτη.

Για την Cleaners – Thes  η απόλυτη τήρηση των συμφωνηθέντων ξεπερνώντας κάθε εμπόδιο που πιθανόν να εμφανιστεί στον δρόμο μας, είναι ο βασικός τρόπος σκέψης και λειτουργίας μας.

.